SCHUIFHORDEUR

 • Novatrade levert de solide schuifhordeur op maat

  De schuifhordeur van Novatrade is geschikt voor schuifpuien. De schuifhordeur kan aan de binnen- of buitenzijde op het kozijn worden gemonteerd. De schuifhordeur wordt aan de bovenzijde van het kozijn bevestigd en is voorzien van gelagerde loopwieltjes. Aan de onderzijde is een teflon geleiding gemonteerd.  De schuifhordeur kan altijd in het kozijn blijven zitten, ook als de schuifpui gesloten is. De schuifhordeur is geschikt voor kunststof, houten en aluminium deurkozijnen.

 • Kleuren profielen

  Standaard kleuren zijn:

  RAL 8019RAL 9001RAL 9010F1 Geanodiseerd
 • Bediening

  In geopende stand staat de schuifdeur voor het “vaste” deel van een schuifpui. Het sluiten gaat eenvoudig en licht doordat de wieltjes soepel over de rails lopen.

 • Systemen

  De schuifhordeur wordt standaard voorzien van een tussenbar (kalf). De bovenkoof wordt in de kleur van de schuif hordeur geleverd.

 • Monteren

  Volgens onderstaande tekening geeft u de schuifrichting aan. Bij montage is het belangrijk dat het bovenrail goed vlak en waterpas wordt gemonteerd. De bovenkoof moet op de juiste hoogte gemonteerd worden. Het schuifdeel kan daarna eenvoudig met de loop wieltjes in de bovenkoof worden geplaatst.